Happy New Year!!!


Det har kommit liiiite snö! Fast det ser ut att smälta bort direkt igen :-( . I alla fall så känns det lovande inför kvällen.

Var o shoppade några nya lampor till lägenheten idag och blev superhappy när det fanns 1 k var av den lilla lampan jag suktat efter ett tag! Har en massa fix kvar i lägenheten men snart, snart...blir det någon slags inflyttningsfest.

Nu ska jag slappa lite innan det är dags att gå o handla hem nyårsmiddagen. I år blir det nog en räkcoctail till förrätt, helstekt fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng och en syrlig sorbet till dessert.

Gott nytt år!

 

Önskar

Bluecat :-)

Sleep well in the merry-go-round tomorrow friends!



Var bara tvungen att lägga upp denna (som jag hittade hos:http://hannaofsweden.blogg.se/), sjukt kul!



Sleep well in the merry-go-rounmd tomorrow all! ;-)
 
Bluecat

Happy New Year from My Chemical Romance


image116 och image118 =  Nyårsafton! Äntligen!


Happy New Year from My Chemical Romance:
 

Ha en helt underbar kväll imorgon! :-)

Bluecat

image117

Happy Tree Friends - God Fortsättning ;-)

Del 1



Del 2



Bluecat

God Fortsättning!

Nu är julen över och jag skippar resten av rean...blir bara deppad av att inte hitta något!
Nu längtar ag till nyårsafton istället och försöker få så mkt orning det bara går här hemma innan dess...ska ha middag o då måste man ju ha det åtminstone liiiiite städat (fast man flyttat in för bara en och en halv vecka sedan).
Champagnen är på kylning sedan ett tag tillbaka så det är i alla fall klart :-)

Inför nyår passar det väl bra med Robert Gustavsson - Fyllesvinet och Illern ;-)



Tjohoo!

Bluecat

People are People

 

Depeche Mode är alltid Depeche Mode och alltid, alltid mitt favvoband.

Bluecat <3

Merry Christmas...the serious version

Ja, nu har julen varit och mellandagsrean är på för fulla muggar. Har varit ute på stan en del men inte lyckats fynda mer änett par tröjor :-( Känns lite trist faktiskt. Har liksom tappat shoppingglädjen :-/

Så jag lutar mig tillbaka i soffan nu och fortsätter att låtsas att det är julafton (innan släkt och paketöppning) och njuter av julsmusik och god choklad från Åre Chokladfabrik. För er som bor i Stockholm kan jag berätta att den numera finns att köpa på Söderhallarna vid Medborgarplatsen så man kan gå dit o köpa en strut och låtsas att man är i Åre och att det finns snö utanför fönstret ;-)

God Fortsättning!

Enya - Silent night (in Irish)


Bluecat

Merry Christmas...the cute version

:-) Är  bara två dagar kvar till jul (om man räknar med idag!). Var på Medborgarplatsen idag och i The English Shop och köpte smällkarameller och marmelad! Smällkaramellerna är ett måste för barnen...sen blev det lite Salt&Vinegar Chips för mig också...så vanvettigt gott! Måste ha!

Annars är det mest upppackning av kartonger just nu. Har dock fått upp både granen (med pynt!( och lite julstjärnor i fönstrena så att lägenheten ser bebodd ut utifrån även om hälften av rummen mest påminner om förråd än så länge :-D Är bara att bita ihop - snart är det jul!

Nedan den söta versionen av  julhälsning!:-)



Bluecat *God Jul*

Nothings Impossible

Älskar idén att allting är möjligt!
Läste en artikel om en forskare som kommit fram till att "tur" respektive "otur" bara är en uppfattning och inställning - det handlar bara om hur man ser på livet. Glaset är halvfullt eller halvtomt ni vet... ;-)

Tänk positivt! Snart är det jul!

 

Bluecat :-) Alive and kicking!

Merry Christmas...the bad version...

;-)



Bluecat

I have missed you my blogging friends!


Men nu är jag tillbaka igen!

Efter att ha varit "borta" och packat, flyttat grejjer och packat upp (lite grand i alla fall!) så börjar jag känna att livet återvänder! Snart snart kan man vara online som vanligt igen :-)

Tack för gulliga kommentarer kära bloggvänner <3 blev jätteglad när jag såg dem! Kraaam!

 


Bluecat :-)

ps. James Blunt "You are beautiful"

The Time Of Our Lives - Toni Braxton & Il Divo

Så brutalt vackert bara! I loove! Mitt i feberruset känns det extra bra med lite Il Divo ;-)

 

Bluecat

Frosta av frysen med feber

Idag har jag sovit ca 6 timmar över dagen. Har feber och är genomförkyld, lagom kul när man ska flytta och dessutom har en fest man vill gå på på fredag... :-(

Känns lite deppigt faktiskt...tur att så gott som allt är nerpackat, annars hade jag varit halvgalen vid det här laget. Är i nte direkt mysigt heller att sova i en säng som är det enda som finns kvar i sovrummet...ekar när man andas om man säger så!

Lite uppmunrande är det ändå att youtube finns: Johan Glans, Tips från coachen 2 (bl.a. Star Wars & pratar franska)



Bluecat

Flytt o flytt o flytt!

Ja, jag är mitt uppe i flytten så jag är kanppt uppe på bloggen längre men det blir annat efter helgen när allt är klart. Känns inte så inspirierande att blogga när hela hemmet är i kartonger...

I alla fall...min nya iPod kom på posten häromdagen och räddade hela flytten denna vecka :-) Lite skön musik i öronen o allt känns bättre!

The Darkness - I believe in a thing called love:
 

Ses snart igen & kramar!

Bluecat

19 dagar kvar

Jappelijapp! Det är onsdag och tiden springer iväg snabbare än vad man hinner tänka!
Snart är det jul (19 dagar till julafton) och jag har köpt 1 julklapp än så länge...helt sinnes...fattar inte hur jag ska hinna med att handla något.

Sen är det samtidigt det där med miljön...hur många grejjer behöver folk egentligen? Överväger att köpa utsläppsrätter eller rättvisemärkta produkter eller...kanske gå på rean på Ellos - 70% rea måste ju betyda att man hittar Någonting iaf?

Bluecat :-/
  
Sweden banner 468x60

Goodbye...

Goodbye my lover....James Blunt
 

Ah så j-a skönt med soft musik ibland!

Bluecat

Your Ex-Lover Is Dead

Japp det är söndag kväll igen och det är som att helgerna bara försvinner och som att veckorna är längre än 5 dagar...fast nu är det december och varje år undrar jag hur det kan komma sig att december känns så sjukt mycket kortare än t.ex. juli? Ett mysterium...semestern var en evighet men december (lika många dagar) känns som en lite längre weekend...

Jag har inte börjat handla julklappar, gräver ner mig i kartongerna inför flytten och lyssnar på Stars, igen :-)

 

Sleepy sleepy all <3

Bluecat

Robert Gustavsson i Parlamentet när han är som bäst



ja ja...nu SKA jag sova!

Gonatt!

Bluecat

I miss you

Fredagkväll...eller kanske är det natt nu?

Har sett på Djungelboken (klassikern) med familjen o knaprat i mig alldeles för mkt chips...men det är ok. Bäst tiden på dygnet är dock nu - när alla andra sover - och det  bara är jag och TVn (på låg volym) som fortfarande är uppe. Klockan är bara tolv så det är inte så sent. Imorgon är det packa saker dagen igen...tar "aldrig" slut när man ska flytta känns det som. Men å andra sidan...för varje dag blir jag också allt gladare - snart, snart!

And...I Miss You,,,,,,,And You know who You are and who I am <3

 

Bluecat

ps. James Blunt "You are beautiful"

RSS 2.0