David Guetta - Love don't let me goDont let me walk away you stupid stupid idiot!

Over and out!
Bluecat

TEST: Boots No 7 Protect & Perfect Beauty Serum

Japp nu har jag testat den! Den legendariska (eller kanske inte, den är hyfsat ny) Boots nr 7 - superkrämen som ska trolla bort alla rynkor! MEN jag vet inte...problemet är kanske att jag har för lite rynkor? Jag märker ingen större skillnad. Är en skön kräm som doftar neutralt och går in i huden direkt men en askungekräm...nja.

Någon annan som testat? Köpte min på  http://www.eleven.se/ som för övrigt fått in hela serien från Boots nu. Kanske testar några andra grejjer också. Krämen kanske inte trollar bort rynkor som Botox men det var en bra kräm. Lite dyr kanske men å andra sidan inte mer än Ardens 8hour - å andra sidan kommer DEN i en mycket snyggare tub! Och det räknas också!

För övrigt ska jag klippa mig imorgon! Och hade det inte varit för mitt jobb så hade jag färgat det blått o klippt som nedan på bilden. Så grymt snyggt tycker jag :-)
image124

Bluecat

Emma


Emma Shapplins röst är överjordisk! Har ni missat henne rekommenderar jag skivan Carmine Mio. den klassificeras som Electronica men det är en kombination av opera/electronica som är beroendeframkallande. Kvinnan har en röst som är så klockren att det är skrämmande rent ut sagt!


Inser plötsligt att jag nog måste börja göra subkategorier...börjar bli mkt musik på bloggen nu...
Sleep tight!

Bluecat ;-)

Sweet so Sweet for my best friend

Ibland vill man bara ha något fint att vila sina ögon på... Nedan är till en go god vän som verkligen behöver gå på massage ibland för att känna sig levande. Hon är också världens bästa vän fast hon ibland glömmer bort att det man har vänner till är att luta huvudet mot när man behöver. Så ... titta på nedan o njuuuuut! <3

image123

Bluecat ;-)

IPod + PC = Sant

För dig som har en iPod så finns det ett smart litet program som heter SharePod för att föra över filer mellan PC och iPod och vice versa...ett litet tips innan det är nattinatti ;-)

Bluecat

Water & Sweat

Hey!

Jag överlevde den underbara tjejmiddagen igår & vaknade imorse och var så energisk att det var sjukt! Drog i mig en massa vatten och vid 12-tiden bestämde jag mig: ut i spåret! (Jag håller nyårslöftet trots att en förkylning kom emellan och sabbade mitt schema för träningen!) Efter en timmes intervallträning (löpning & rask promenad) i kuperad terräng kände jag mig rätt mör men lycklig! Målet är att springa en timme i ett svep i ett hyfsat snabbt tempo så det har faktiskt gett resultat redan!

Det enda kruxet är att min iPod inte vill funka som jag vill :-( Lite deppigt men jag ger inte upp! Nu jäklar ska det bli ordning! Ska inte bryta mina löften i år och jävlar i mig - har klarat det rätt bra hittills - har till och med lyckats låta bli att äta choklad varje dag! :-)

Så vänner - träning och vatten är det enda som gör att man verkligen börjar må bättre! OCH bra mat :-) OCH underbara vänner!

Kram!
Bluecat :-D

image86

Terminator kills Judas and Jesus goes crazy

Se själva i klippet nedan! :-)

Jag har för övrigt min middag idag så det blir bara en kortis på bloggen - lovar att svara på kommentarerna imorgon när jag kommer ligga i soffan halva dagen :-D

 

Bluecat *skrattar högt*

Tjejmiddag!

Imorgon är det LÖRDAG! Och då kommer några av de goaste tjejerna  världen hem till mig (dvs mina kompisar!). Många flaskor vin o god mat kommer det att bli & det är exakt vad jag behöver den här helgen!

Kraaaaaaaaaaaam!
Bluecat

Very neat video and asian soft hiphop

...eller vad man nu ska kalla dena mix av traditionell musik och ny sådan, kolla in Jay Chou's låt Fearless (Huo Yuan Jia) íställer för att läsa (eller läs senare!).

Jay är i alla fall en asiatisk hiphopartist som gör en hel del riktigt bra musik (sök på Jay Chou på youtube.com för mer låtar). Känns lite udda när man inte förstår språket men skönt att lyssna på och flera snygga videos - som kortfilmer! Värt att titta på även om man inte gillar musiken ;-)Bluecat will go to Japan in December :-D

More Sex for all the people in the world

För lite sex kan göra så att hjärnan skrumpnar har jag hört och att för mycket av detsamma får killarnas ni-vet-vad att göra det samma vet man ju!

Ibland behövs det lite skön musik för att man ska komma igång...justin timbrelake feat. timbaland sexy back...hetare låt får man leta efter. I alla fall just nu. Sååå skön...ja, ni vet när ;-)

F.ö är den skitskön att ha i lurarna när man är ute o springer :-DBluecat
will be back!

By the way

LYCKA är oerhört sällsynt och när man upplever den och är i ett tillstånd av flow (som jag är idag!) så vill man bara att ALLA man känner ska känna så också!

Sov gott mina vänner!

Kram!
Bluecat


Pink in Trouble and I am happy

I just loooooove Pink! :-) Man kan aldrig bli på dåligt humör när man lyssnar på Try This skivan. Hon rockar så hårt att tapeterna på väggarna krullar ihop sig och dör. Man känner att man lever & livet, mina vänner, är fullkomligt underbart ibland! ;-)

Bluecat

Lite mer skön asiatisk musik

Det är en underbar tisdag idag! :-) Jag har varit sjuk hela helgen och igår men är äntligen frisk!

Jay Chou - Ban Shou Ren (Half Beast Man):Bluecat

Söta små vinglas

Hittade dessa söta små vinglas i gammal stil hos http://www.nostalgiaochkuriosa.se/ . Visst är de söta! De hade för övrigt en massa fina saker, en riktigt underbar webbshop! :-)

image122

I övrigt har dagen gått i förkylningens tecken. Jobbade hemifrån och försökte återhämta mig men det gick halvdant. Imorgon blir det jobb på kontoret igen. Har möten så det är bara att bita ihop!

Och snart bär det av till Riga. Har aldrig varit där förut så det ska bli spännande att se. Många vackra gamla hus har jag hört och bra shopping. Vi får se om jag hinner med något under en helg!

Nu ska jag läsa lite mail & sen sova!

Bluecat

Wang Lee Hom sings like an angel

Man måste höra det för att förstå! Men vackert är det....Wang Lee Hom - Ni Bu ZaiBluecat :-)

I cant live without your love!

En skön men lite skum låt tycker jag - Pavlov's Dog - JuliaAh, just det! Det är lördag ;-)

Bluecat

Kärleken eller karriären?

"När männen tvingas välja hamnar kärleken i topp, visar en amerikansk studie.

Kvinnorna, däremot, är inte fullt lika övertygade...De amerikanska forskarna Catherine Mosher och Sharon Danoff-Burg, verksamma vid universiteten i Duke respektive Albany, har kartlagt attityderna hos 237 collegestudenter. Resultatet visar att männen är mera benägna att offra karriären för att rädda ett förhållande än vad kvinnorna är - hela 61 procent av männen prioriterar kärleken före karriären.

Motsvarande siffra för kvinnorna är 51 procent."

Det finns trots allt hopp för oss kvinnor som inte väljer bort karriären - trots att vi är kvinnor OCH har barn ;-)

Läs mer HÄR

Over and Out!

Bluecat


God knows

Det här är ett grymt bra  band! Speciellt en fredagkväll när man är trött & seg och mest av allt borde gå o lägga sig...vilket jag ska göra strax men först lite musik :-)Mando Diao - God knows

Bluecat

I Hate Myself For Loving You

Oh yes I do,,,!


Joan Jett And The Blackhearts

No shit.

Bluecat

Coco Chanel knows

Sagt av Coco Chanel:

- Det finns inget så fåfängt som en snygg karl.

- Den som inte njuter av sitt eget sällskap har oftast ingen anledning till det.

- Dekolletaget är en avgrund där den goda smaken balanserar utan att falla ner.

- För att vara oersättlig måste man alltid vara annorlunda.

- Det finns människor som har pengar och människor som är rika.

image120
Dessutom lyckades hon till och med på äldre dagar att se fantastisk ut!

Bluecat


Mest jämställt - där det syns...

"På de toppjobb som syns är det jämställt - Männen dominerar fortfarande starkt bland cheferna runt om i samhället - utom på två områden: de väl synliga och lättgranskade högsta förvaltningscheferna och inom politiken på riksnivå, visar ny rapport. "

Läs hela artikeln, man blir lite trött: http://www.aftonbladet.se/kvinna/article1618629.ab

Eller hur!

Bluecat


Beauty Of Grace & Muffins with The

 
image121
Hey!
Livet är en fest, nästan hela tiden! Kids är hemma o vi har ätit pizza o spelar Evanescence :-) Men nedan kommer lite lugnare musik för nervarvning inför en kopp te m citronmufins - välförtjänta efter träning... ;-)


 
Beauty Of Grace - Krystal Meyers

Bluecat

Test: Hur rynkfixerad är du?


Svara Ja eller Nej på följande frågor:

- Du spenderar timmar framför spegeln och drar i skrattrynkorna för att se hur du hade sett ut om de vore släta.

- Du pillar genom håret i jakt på eventuella gråa hår.

- Du oroar dig över ålderstecken trots att du egentligen inte har några.

- Om du hittar en grop i låret blir det ingen badsäsong nästa år.

- Du har köat och slagits med andra kunder i jakten efter den omskrivna antirynkkrämen Boots No 7.

- Du leker med tanken på hur du hade sett ut efter ett ansiktslyft.


Kolla ditt resultat!

- Tre eller fler "Ja-svar": Du sparar förmodligen redan till ditt första ansiktslyft och ägnar en stor del av dagen åt att komma på smarta anti-rynk-drag. Du bör absolut ifrågasätta ditt beteende. Varför får det inte synas att man blir äldre?

- Ett eller två "Ja-svar": Du har vaga tecken på age-orexia. Ta det lugnt - du kan ju ändå inte göra något åt att du blir äldre!
--------------------
Saxat från Aftonbladet, läs hela artikeln här

Och nu är det God Natt på Riktigt!

;.)


Stars - again & Good Night!

Callalily - Stars

O nu är det God Natt vänner!

Bluecat

Till och Från

Känns som att jag knappt har hunnit med att leva de senaste veckorna. Är en pendling mellan jobb, familjen, mera jobb och att packa upp...

Så...ledsen mina vänner för att jag varit dålig på att blogga (trots mitt nyårslöfte) och kika in hos er,

:-(
Bluecat

God is a girl & I am almost happy!

Hey, Tillbaka i Stockholm igen det är sol blå himmel (eller var...det är kväll nu). Underbart att vara hemma igen Nya lägenheten känns bara fräschare när man varit borta och trots att det fortfarande är rörigt kan jag ana en långsam men säker framgång i att antalet kartonger krymper :-)God is a Girl - Groove Coverage
Yiiiiha!
Livet är ju Underbart!!!
Bluecat

Japanese Toilet Training for Kids

 


Ha ha ha ha! Helt underbar!
Bluecat

Girls just wants to have fun!

Så är det! Det är tråkigare att ha tråkigt än att ha roligt. Roligare att cykla i uppförsbacke än i nerförsbacke och det är defenitivt roligare att skratta än att gråta.


 

Imorgon åker jag iväg till metropolen Berlin :-) Ska bli kul att komma dit igen även om det är jobb o inte så mycket kul :-/

Bluecat

I love YOU

Ja, DU vet varför jag lagt upp denna och varför ;-)

The Beloved - You've Got Me Thinking:


Bluecat *ler hemlighetsfullt*

Death and Life of Icecream

Well, jag har tränat och varit skitduktig o INTE ätit choklad...nyårslöftena håller ett tag i alla fall :-)
Har dock jobbat för mycket (igen) men ska verkligen försöka bli bättre på att INTE göra det de närmaste veckorna...denna vecka blir det jobbresa (kommer hem på lördag) så det är inte mycket att göra.

Man får helt enkelt ta en dag i taget...som med chokladen o annat gott. Som glass...Nästa gång jag b lir sugen på glass ska jag kolla på den här igen:


Det är faktiskt lite halväckligt med de där glassarna som inte riktigt smälter...vad är de gjorda av egentligen?
Bara undrar...

Bluecat

Sweet Ride Friday

Fredag! Äntligen!
Fast jag är förkyld...o jobbar hemifrån...inte så kul. Man känner sig ganska ensam efter ett tag.
Jag roar mig med att surfa på Youtube mellan mailen och samtalen med chefen ;-)

Happy Tree Friends:


Rastlös är bara förnamnet...

Bluecat

Äntligen lite shopping som heter duga!

Jag har shoppat loss på LaRedoutes Rea idag! :-) Hittade en hel del fint faktiskt (eller också är det för att jag har feber ;-D). Skämt åsido så köpte jag faktiskt ett par byxor, några toppar ( i ekologisk bomull!), en mössa (!) och ett skärp!

Tjohooo! Nu känns livet kul igen!

160x600_Brands

Bluecat

Sweden banner 468x60

A pain that I am used to

Japp, första dagen på jobbet efter ledigheten (om man  bortser från att jag jobbade en dag i mellandagarna för att en person blev sjuk så jag åkte på det....). Känns så där lagom segt som det brukar göra när man varit ledig ett tag men inte så länge att man hunnit bli uttråkad! Man harvar på med alla mail och telefonsamtal och försöker tvinga sig själv att bita ihop om tröttheten (inte van att gå upp tidigt efter veckorna med sovmorgon!).

Det enda som räddar en då är musik. Gärna med en ironisk vinkling till hur man känner sig ;-). Finns det några som alltid gör det bra är det DM, går inte att komma ifrån att jag alltid kommer tillbaka till dem ( Och Evanescence). Förresten är musik alltid räddningen, utan musik dör världen! (Speciellt jag!)


Depeche Mode A Pain that I am used to

Bluecat ;-)

My new life 2008 with Elizabeth Arden

Mitt nya liv 2008 ska bli sååå mkt bättre än 2007;

1. Aldrig mer överge Elizabeth Ardens Eight hour cream (utan den dör min hud, finns hos Strawberrynet till ett sjukt bra pris av 170 Svenska, värd varenda öre!)

image119

2. Gymmet, here I Come again! Beach 2008 ska bli verklighet (inte för att jag egentligen bryr mig om att ha tvättbräda men  behöver verkligen få bättre flås, skäms när man går upp 3 trappor o blir lite flåsig!)
image106

3. Jag ska blogga regelbundet (något kul ska man ha ;-))
image82
4. Jag ska INTE äta choklad varje dag...
image94

5. Ska dricka mer vatten (fick en fin våg av mamma i julklapp som mäter fett/vatten/vikt osv och kom fram till att min vätskebalans inte är den bästa heller...)
image86

6. Jag ska lyssna på ännu mer musik! :-)
image66
*************************************************************************************************************************
Sen ska jag bli buddist! Speciellt efter att ha sett: Happy Tree Friends - Enter The Garden, se nedan ;-)Ah! Det är härligt att leva! :-D

Har du avgett nyårslöften?

Bluecat


RSS 2.0