Saturday Night

 Det är Lördag o nu är det slutbloggat för idag! Ska dricka mer vin med Kärleken o sen sova! Imorgon blir det kanske lite shopping men mest av allt TRÄNING! Ska ner till gymmet o få bort fläsket kring midjan ;-)
Sov gott!

Whigfield - Staurday Night

Bluecat *smiling*

DM konserten på stadion 2006

Hittade lite bilder från konserten idag och blev så sjukt glad! Var en guldkonsert & när jag såg dem kom jag ihåg hur kul det var att träffa gamla kompisar där & hur kul vi hade med gänget som gick på´den :-) Nedan kommer lite bilder!
image147
image149
image150
Någon annan som var där o har bilder?

:-) Bluecat

15 % rabatt på skor: sommar/vårkollektionen!



Sweden banner 728x90 
"This weekend get ready for the countdown! 3 days of shopping frenzy with an EXTRA
15% OFF. 

The promotion is on all the shoes from the New Spring-Summer Collection. Until 31st of March on YOOX there is the free delivery! 

The promotion on this item ends at 6 a.m. GMT on the 31th of March 2008. The discount can not be applied to orders made before the start or after the end of
the promotion."


Bluecat :-)

Gooooodmooorning Sunshine!

Underbart väder ute! Det är våååår! Jag ska jobba hela dagen men man kan ju titta ut i alla fall o känna sig lycklig över att vi äntligen är på väg mot skönare dagar med mer ljus :-)

Kram på er!

Bluecat

1980

Sheena & the Rokkets back in 1980 - Kiss-Me-Quick

Ha ha ha!

Bluecat

Recycle folks!

Ida gär jag fri från migränen - jipiii! Har dock lite hang-over o får ta det lugnt ikväll. Kärleken kommer hem sent så...jag får försöka låta bli att pussa honom för mkt ;-) Men det blir svårt. Har lite abstinens. Shpping & Kärlek är The Drug helt enkelt.

Var  ute o shoppade lite på lunchen idag o hittade några söta toppar i grått/ljusblått och rosa på KappAhl (av alla ställetn) plus en ceriserosa scarf som jag blev helt kär i! :-) Annars har ju www.forever21.com många snygga grejjer men jag blev lite extra glad när jag hittar följande väska för 20 dollar:

image144
Perfekt att gå o handla sojamjölken i och slippa köpa kassar :-) Soppåsar på rulle är mkt bättre för miljön och som bekant behöver vi alla göra lite för att det ska bli bra.

Bluecat *very very into recycling and reusing*

Migrän

Blir bara kort idag. Jag har migrän o ska sova nu :-(
Inte kul.

Bluecat

image145

Goodnight and sleep tight!

Imorgon ska jag gå på Eriksdalsbadet med kidsen och simma omkring i poolen o slappa o låtsas att jag r på semester i Thailand ;-)

Sov gott kära bloggvänner! :-)
image143

Bluecat

Dancing in the Purple Rain

DET HÄR är vad allting handlar om.
I alla fall för mig ;-)


Prince - Purple Rain

Bluecat *danicin' in the Purple Rain remembering:life is lovely*

Good news från Blogg.se tycker jag :-)

Blogg.se byter bloggplattform

2008-mar-25 13:23


Blogg.se byter bloggplattform

Under den senaste tiden har vi på blogg.se jobbat med att bygga ett helt nytt bloggsystem - något vi nu kommer att lansera. Vi har under en lång tid haft en enorm tillväxt på både bloggläsare och bloggskribenter, något vi givetvis uppskattar (men som tyvärr fått våra servrar och vårt system att knäa av belastningen, framför allt kvällstid).

På torsdag natt (natten till den 28:e mars) denna vecka kommer vi att byta ut programvara samt en del servrar/datorer. När vi bytt till nya systemet kommer du att kunna blogga som vanligt och vi kommer att kunna bygga ut med flera nya funktioner.

Vad innebär detta för dig som bloggare hos oss?
Vårt fokus med den nya versionen har varit stabilitet, dvs att det skall fungera bättre att blogga alla tider på dygnet - något vi hoppas tydligt kommer att märkas efter bytet - men vi har även förberett för en hel del nya funktioner och förbättringar.

Dessa förbättringar kommer till stor del från de kommentarer vi mottagit från alla er användare. Vi uppskattar all feedback vi får och hoppas att ni fortsätter ge oss synpunkter på hur vi kan förbättra tjänsten.

Hur kommer flytten till nya systemet genomföras?
Vi har av säkerhetsskäl valt att göra en s.k. "offline"-flytt som du själv initierar genom att (som vanligt) logga in på vår tjänst. Bloggsystemet kommer inledningsvis att vara avstängt i ca 6 timmar för backup och flytt till nya databasservrar. Bloggarna kommer att kunna läsas som vanligt men kommentarer kommer att vara avstängda ända tills du har flyttat ditt bloggkonto och dina bloggar.

När vi släpper på trafik till bloggadmin igen kommer du att mötas av ett meddelande där du måste bekräftat din flytt. Du får sedan ett mail när flytten av ditt bloggkonto är genomförd. Detta kan ta allt från en minut till en timme beroende på hur många som initierar flytt samtidigt. När du fått flyttmeddelandet skall du kunna logga in på vår tjänst igen.

Vi kommer kontinuerligt uppdatera info.blogg.se med information kring plattformsbytet.

Viktigt: Kontrollera så att du har en fungerade mailadress knuten till inloggningen på ditt bloggkonto annars kommer du inte att få något bekräftelsemalil på flytten. Du kan ändra mailadress för inloggning i funktionen på: Startsidan>Användarinställningar.

/Blogg.se-teamet


Lilla hjärtat <3

En mkt bisarr låt men samtidigt...man tänker bara på sommar när man hör den här ;-)


SOMMARPOJKARNA - LILLA HJÄRTAT

Bluecat ;-)

Björn Gustafsson - Fredrik Reinfeldt


Ja, jag älskar hans humor!

Bluecat *skrattar*

Friday I'm In Love

Ja, jag vet. Det är inte fredag men eftersom jag har semester tisdag och onsdag så KÄNNS det som att det är Fredag! Underbart :-) Känner mig glad och superenergisk och finns det någonting bättre då än att ha påskmiddag med familjen? Äta en massa god mat och efterrätter med gott vin till!
Ahhh,,,! Så HÄR ska livet vara  hela tiden :-)


The Cure - Friday 'm in love

Bluecat *loves fridayfeelings and The Cure*

TEST: Har du designerkoll?

Testa dig HÄR_ http://www.expressen.se/mode/1.877613

Jag gjorde testet och fick 10 av 10! :-)
Hur kul som helst! :-)

Sov gott!

Bluecat

Only OMEN is bad for you

Hittade nedan sköna t-shirt på: http://www.fader.se/media/merchandise/

Det finns bekant webbshoppar för all smaker & just den här tyckte jag var skitkul :-D

image142

Ha ha ha!

Bluecat *wierd sense of humor is my middle name*

Och så klart! Dagens lista = :-)

Dagens humör: Glad & Pigg!
Dagens mående: Lycklig
Dagens borde: Inget alls =Underbart
Dagens frisyr: Skiter i vilket - det är bra som det är
Dagens klädsel: Jazzpants svart, vit pikétröja, svart ärmlös klänning/tunika
Dagens planer: Inte mkt, ska ta en tur förbi gymmet
Dagens materiella vill ha: Skor som alltid och en MAC
Dagens längtan: Att ledigheten aldrig ska ta slut!
Dagens fundering: Hur kan två dagar göra så att man känner sig som en prinsessa?
Dagens beroende: Gymmet
Dagens tråkigaste: Eeehhh...inget!
Dagens roligaste: Att mina förkylningar är utrotade o att jag kan börja träna igen!
Dagens middag: vet inte än men det blir någonting vegetariskt
Dagens låt: Depeche Mode - Enjoy the Silence

Bluecat * ska ut i solen igen strax - hörs ikväll!*

Back in Stockholm again :-)

Efter en helg på Grand Hotel Saltsjönbaden känner jag mig som e n ny och mkt bättre människa igen :-)

1. Massage: Rätade ut alla muskler som dragit ihop sig av all stress och ryggvärken försvann! Dessvärre insåg jag hur många andra muskler som inte var på topp när hon knådade sig igenom min kropp...

2. Ansiktsbehandling: Ja, man ser ju ut som en mosad katt när de är klara men i morse hade det röda lagt sig och jag kände mig som en nyfödd baby med finaste hyn :-)

3. Långa promenader: Kallt, klart och soligt! Underbart att promenera men lite kallt om kinderna - vi fotade dock massor och experimenterade med motljus och effekter. Lekte som barn mao - det var skitkul! Blev fina bilder också. Har dock som princip att inte publicera privata bilder här men ni kan säkert föreställa er snön och glitter i havet med solen bakom!

4. God mat!

Allt detta resulterade också i att jag slutligen har blivit helt frisk från alla snuvor och krämpor vilket gör att jag ÄNTLIGEN kan köpa ett nytt träningskort och köra järnet på gymmet! Är så less på att känna hur mina muskler har blivit slappa o sladdriga på sina ställen. Man vill ju åtminstone ha liiiiite beach 2008 utan totalångest.

Kram!

Bluecat *Feeling good after a SPA weekend*


Torsdagslistan

Dagens humör: Trött men Glad
Dagens mående: Helt okej faktiskt
Dagens borde: Inget alls!
Dagens frisyr: Uppsatt i en kort hästsvans (ska boka klipptid igen snart)
Dagens klädsel: Jeans (Loyal, H&M), Grå tröja (Gant), Gympaskor (Nike)
Dagens planer: Jobba till 13 o sen hem (se nedan!)
Dagens materiella vill ha: Ska snart shoppa mer skor :-)
Dagens längtan: Att åka till Grand Hotel med Kärleken (vi åker imorgon!)
Dagens fundering: Hur kan man få 1 veckas semester att kännas som två?
Dagens beroende: Färspressad juice
Dagens tråkigaste: Eeehhh...jobbet typ
Dagens roligaste: Påskäggsjakt & middag med familjen
Dagens middag: Påskmiddag (mest vegomat dock som sesamnuggets, falafel etc) Supergott!
Dagens låt: My Chemical Romance - Teenagers

Bluecat * Would stay at Grand Hotel 4-ever*

Påskäggsjakt & Hemmaspa

Idag kom jag hem vid halvtvå-tiden eftersom det var halvdag på jobbet! Solen sken genom köksfönstret och med 1 veckas semester framför mig känns livet ganska okej :-)

Vi åt påskmiddag idag tillsammans och sen var det äggletning med tillhörande ledtrådar :-) Hur kul som helst! Vi såg en film som var helt okej och sen var det hemmaspa för hela slanten! Har gjort hårinpackning och nagelfix och ansiktsmask o känner mig som en princessa :-)

Imorgon åker jag oKärleken iväg till Grand Hotel och är tillbaka på sönda igen - ska bli sååå skönt att bara slapa o lyxa lite! Känns som att jag behöver det efter ala förkylningar o mycket stress som varit på sista tiden. Kommer dock inte att blogga så mkt de närmaste dagarna men destor roligare att göra det på Söndag när jag är hemma igen (om jag inte hinner med en kortis imorgon förstås!).

Bluecat *Smiling*

GLAD PÅSK! :-)

image141

Onsdagens Lista

Dagens humör: Effektiv & skituttråkad
Dagens mående: Trött
Dagens borde: Vara pigg & Effektiv
Dagens frisyr: Hängde i en typ trist pageaktig frisyr eftersom det behövs klippas
Dagens klädsel: Jeans (Loyal, H&M), T-shirt V-ringad Svart (Ellos), Tröja Stickad V-ringad svart (Zara), Scarf Turkos (H&M), Bruna klackskor (Don & Donna)
Dagens planer: Vaddå?Jobba så klart...
Dagens materiella vill ha: En Mac
Dagens längtan: Att få ha semester riktigt länge...
Dagens fundering: Hur länge kan man lida av sömnbrist o överleva?
Dagens beroende: Äckligt fet o onyttig mat
Dagens tråkigaste: Eeehhh...jobbet typ
Dagens roligaste: Att handla påskpresenter & godis till hela familjen (som de ska få imorgon!)
Dagens middag: Grillad Kyckling, Potatissallad, Rödbetssallad & Keso
Dagens låt: Se nedan!


A*Teens-Mamma Mia

Bluecat  *Will shop some new CDs*

'Til Tuesday - You know the rest

Det är iofs onsdag idag men igår hann  jag inte med att blogga så jag bjuder på 'til tuesday idag i alla fall :-)
Snart är det påsk och det känns underbart! Jag ska vara ledig en heeeeel lång vecka :-D
Hurra!

'Til Tuesday - You know the rest

Bluecat

ps. Jag har inte hunnit svara på kommentarer sista dagarna men lovar att göra det ikväll! ds

Monday Afternoon with snow

Ida har det otroligt nog snöat i Stockholm. Efter en skön helg med vårkänslor fick man tji och nu är det med skräckblandad förtjusning jag tittar ut och ser det yr ner stora blöta flingor...Well, antar att man får vara glad för att det iaf blir någon slags snö i år...även om den bara smälter bort sen.

Björn Gustavsson på Kurs:


:-) Bluecat

Sunday Morning

Velvet Undergrounds Sunday Morning är helt rätt ... det ÄR söndag i hela sin essens!
Idag sken dessutom solen i Stockholm och jag tog (som vanligt) en lååång promenad - denna gång till Aspudden och tillbaka :-) Helt underbart! Finns ingenting som slår en solig dag i Stockholm och en skön promenad med dem man älskar. Hoppas ni haft en lika skön söndag som jag :-)

 

Bluecat *weekend with sun*

Lördagslistan

Dagens humör: Glad & Effektiv
Dagens mående: UNDERBART!
Dagens borde: Fixa alla "ska göra en annan dag"
Dagens frisyr: Sovrufs hela dagen :-)
Dagens klädsel: Träningsbyxor modell jazzpants gråa, T-shirt svart ( Vero Moda)
Dagens planer: Fixa alla "Dagens borde" OCH jag gjorde dem idag!
Dagens materiella vill ha: Skor från LaRedoute OCH Tiger (jag äääälskar skor!)
Dagens längtan: Att få ha semester riktigt länge så att jag hinner med allt fix
Dagens fundering: Hur länge kan jag överleva på mina besparingar utan att jobba?
Dagens beroende: Cola Zero
Dagens tråkigaste: Att jag inte hann till posten för att hämta mitt paket med klänngen från Ellos
Dagens roligaste: Att komma hem till en REN och FIN lägenhet efter att ha storhandlat (urtråkigt att handla mat)
Dagens middag: Linsgryta med indisk curry, ris, sesamnuggets och bönor i tomatsås. Mums!
Dagens låt: Whigfield - Staurday Night

Bluecat  *Will read DV Mode now*

Schlagerparty en trappa ner!

Japp...mina grannar en trappa ner har jordens värsta schlagerparty och spelar alla - jag menar verkligen ALLA - de 32 låtarna om och om igen. Dessvärre spelar de och sjunger med i alla de absolut hemskaste bidragen i år. Bl.a. "opera"-låten med den hemska, hemska människan med en ännu hemskare hemskare rösten. Jag våndas. Klockan är strax efter 23 så man kan liksom inte riktigt gå dit och klaga än...och vad ska man säga?
 
- "Hej jag HATAR er musiksmak, kan ni snälla dämpa ljudet OCH snälla, snälla SJUNG INTE MED!"

Jag gillar Melodifestivalen och som en gammal faghag (nytt intressant fakta om mig) så har jag som många andra följt deltävlingarna i år. Om sanningen ska fram har jag nog mest suttit o väntat på Björn Gustavsson men ändå...jag gillar schlager. I lagom doser. Typ. Inte på repeat en j-a massa gånger...*grrrrr*

Well, antar att jag får stå ut. Är iaf glad att Charlotte vann! Alltid kul när snygga mammor vinner ;-)

Kjam!
Bluecat

Torsdagens lista

Dagens humör: Glad & Avspänd
Dagens mående: Ok på jobbet UNDERBART hemma
Dagens borde:
Dagens frisyr: Uppsatt i en kort hästsvans (igen!)
Dagens klädsel: Jeans (H&M), Vit piké (Ellos), Svart v-ringad (Vero Moda), Svarta klackskor (Don & Donna)
Dagens planer: Möten på förmiddagen, kontoret på eftermiddagen
Dagens materiella vill ha: Skor från Tiger....(se tidigare inlägg...vill fortfarande ha dem)
Dagens längtan: Lön ( så att jag kan köpa skorna...)
Dagens fundering: Hur får man tag i någon som gått under jorden?
Dagens beroende: "Lung o Ro" -té från YogiYama (Jungfrugatan, Stockholm)
Dagens tråkigaste: ...stressen på jobbet
Dagens roligaste: Lunch på YogiYama med en av mina bästa vänner - J! <3
Dagens middag: - (det var så äckligt att det inte är värt att nämna!)
Dagens låt: Thursday . Signals over the air

Bluecat  *Says goooood night and kisses!*

Onsdag: Dagens lista

Dagens humör: Stressad större delen av dagen, ok när jag landade hemma med Kärleken
Dagens mående: Ok fast lite hjärtklappning av jobbstress på dagen (=inte bra)
Dagens borde: Jobba...och det har jag gjort (=för mycket)
Dagens frisyr: Uppsatt i en kort hästsvans (fan, dags att gå till frissan igen! kan man sätta upp det är det för långt)
Dagens klädsel: Jeans (H&M), Svart topp (Vero Moda), Svart kavaj (Ralph Lauren), Svarta strumpor (H&M?), Bruna skor (Din Sko)
Dagens planer: Seminarium på förmiddagen, Jobba eftermiddagen
Dagens materiella vill ha: Skor från Tiger....(se nedan inlägg)
Dagens längtan: Lön ( så att jag kan köpa skorna...)
Dagens fundering: Hur kan man jobba 12 timmar i sträck?
Dagens beroende: Kaffe
Dagens tråkigaste: ...stressen. OCH att jag behöver en ny form av lista till nästa gång...! (börjar tröttna på denna)
Dagens roligaste: Att gå på seminariet som var riktigt bra!
Dagens middag: Kroppkakor med rårörda lingon (det ni!)
Dagens låt: Evanescense - Good Enough

Bluecat  *needs to go to bed now*

Jag är kär i ett par skor från Tiger = <3

Jag är kär i nedan skor från Tiger!  "Råkade" gå förbi deras butik på vägen tillbaka till kontoret idag efter ett möte...helt livsfarligt! De kostar 1400 så jag får snällt vänta tills lönen kommer men Jeeesus! jag är så kär i dem att jag dör! De ser dock bättre ut live än på bilden och finns i svart också...kostar rätt mycket men ... jag ser dem framför mig på mina fötter...
image139

MÅSTE helt enkelt hålla mig borta från affärer som säljer skor! Kanske borde lägga till det till min lista över nyårslöften nästa år... ;-)

Bluecat * should not buy anymore shoes...*
Save up to 70%!

Dagens lista

Dagens humör: Inte så grinig, faktiskt ganska glad nu på kvällskvisten :-)
Dagens mående: Sovit massor så jag mår bättre :-)
Dagens borde: Kolla jobbmailen - och det har jag gjort!
Dagens frisyr: Sovrufs
Dagens klädsel: Grå Mjukisbyxor (H&M), Vit T-shirt (Filippa K), Grå Huvtröja (Gant)
Dagens planer: Sova & blir frisk, kolla jobbmailen
Dagens materiella vill ha:
Dagens längtan: efter Kärleken som är borta på jobb men kommer imorgon
Dagens fundering: Hur kan man sova 12 timmar i sträck?
Dagens beroende: Multivitaminjuice
Dagens tråkigaste: Att jag tappat bort min kalender :-( (liger antaglingen bakom eller under något!)
Dagens roligaste: Att få pengar tillbaka eftersom jag betalt en räkning två gånger :-D
Dagens middag: Kycklingfalu med äpple o senapssås och basmatiris, Vattenmelon till efterrätt
Dagens låt: Wednesday 13 - Curse of me

Bluecat *feeling a lot better now*

I cant sleep.... <3

image113

Bluecat *loves this pic*

Wednesday 13: Curse of me

Ahhhh! Är såå less på att vara sjuk! Men imorgon ska jag iaf jobba igen och det känns ganska bra faktiskt. börjar krypa i kroppen och det är ett bra tecken på att jag är på väg att bli frisk :-)


Wednesday 13 - Curse of me

Bluecat * getting better but still not 100%*

Dagens lista...(kopierat från Tobias) ;-)

Snodde Tobias upplägg med en Dagens lista, här kommer min;

Dagens humör: Sliten...lite grinig.
Dagens mående: Sovandes över huvudtaget...Förkyld, trött...
Dagens borde: Kolla jobbmailen
Dagens frisyr: Sovrufs
Dagens klädsel: Mörkblå jeans (H&M), Grå T-shirt (Gant)
Dagens planer: Sova...vila...bli frisk
Dagens materiella vill ha: Ett par nya skor från LaRedoute
Dagens längtan: Att bli frisk, Påskägg...
Dagens fundering: Varför blir jag sjuk hela tiden?
Dagens beroende: Té
Dagens tråkigaste: Att inte orka göra någonting
Dagens roligaste: Att jag hittade en 100 grams choklad i kylen :-)
Dagens middag: Hemlagade köttbullar & hemlagat mos med gräddsås
Dagens låt: New Order - Blue Monday

Bluecat  *going to sleep 22.00*

Blue Monday

Känner mig som ett vrak. Snoret rinner fortfarande och jag har feber. Är helt slutkörd. Känner mig som en trasa i en tvättmaskin som snurrar runt alldeles för fort...dags att stanna. Och det har jag gjort. Var hemma från jobbet idag och stannar hemma imorgon också. Sen hoppas jag på att vara mig själv igen. Hatar verkligen att vara sjuk :-(

New Order - Blue Monday
Bluecat * Feels Blue and very Uncool*

Sunday bloody sunday


Idag är det en regnig och grå söndag i Stockholm & jag har fått feber .. Min förkylning från förra veckan, som kändes bra igår, har med andra ord vänt tillbaka till tillståndet rinnande näsa och feber :-(. Har i rpincip inte gjort någonting vettigt idag utom att se på film o dricka te. Har knappt sett film förresten. Har sovit en hel del. Äh, känner mig som ett deppo när jag skriver så jag slutar nu. Lyssna på musiken istället!

U2 - Sunday bloody Sunday
Bluecat *tired with fever*

Saturday with sunshine

Idag har jag varit duktig (om jag får säga det själv) - Städade hela lägenheten (dammsög, torkade golv, vattnade alla blommor, slängde en massa gammalt skit som jag borde ha slängt för länge sen etc). Sen hjälpte Kärleken mig att skruva upp hyllor (som stått två veckor i min hall) och det blev sååå fint! Efter det blev det en lång promenad som bl.a. inkluderade Stadsmissionens loppis, sjön Trekanten och skogsstigar som till sist ledde till Vinterviken med fika på www.winterviken.se :-) Blev ungefär 3 timmars promenerande!

...så det kändes helt ok att ägna kvällen åt att laga middag och att slöa framför "Sista Chansen" och skratta lagom elakt åt dem som åkte ut (operahysterikan var det skönaste av utröstningarna tyckte jag!). Nu blir det boka biljetter till bio imorgon, läsa lite bloggar o sen sooooova...Blir tidig kväll, är helt slut efter den är dagen!

Buzy - Adrian

Bluecat 'Sleepy*

Fynd: jeansklänning för 199

Hittade den här klänningen på Ellos idag på Fyndavdelningen för 199 kronor. En perfekt klänning att hasa omkring i hela semestern...så trots att jag är rätt pank beställde jag den ändå :-)
image138
Tycker den är söt på ett lite punkigt sätt. Kommer bli grymt snyggt till mina DocMartens! :-)

Bluecat * shopping makes people happy*

Finally Friday!

Det är freeeeeedag! Äntligen! :-)
 
Hardcore Techno Randomness 9

Bluecat *smiiiiiling*

Björn Gustavsson - Tomten

Hörde att Björn inte kommer att vara med i "Andra Chansen" som pausunderhållning på lördag...han var typ den enda anledningen till att man tittade på skiten (också kallat Melodifestivalen) så jag bjuder på en Björn som tröst för er andra där ute som också såg på det för att han var med :-)



Bluecat *;-)*

Say goodbye and goodnight

Skön musik gör en alltid på lite bättre humör...även om det är lite deppig sådan...

Music: Its not easy to be me Video av: Zachary Chong Film:Naruto

Bluecat *say Goodbye...*

Why...?

Varför hittar man alltid en massa saker man vill köpa när man inte har några pengar?
image136

Typ de här söta skorna från LaRedoute! Vill ha dem nu men får stå ut till lön (j-a restskatt!), de kostar annars 329 kronor så jag ska titta på dem o vänta tills den 25e innan jag beställer *suckar* o drömma om vad fina de kommer bli till solbrända ben o nymålade tånaglar...
image137
Bluecat *loves shoes*

Thursday after lunch and I am tired

Idag är det torsdag och jag är trött! Längtar efter att ha semester...
Det har känts som att det är fredag hela veckan men imorgon är det faktiskt det :-)
Underbart!
:-)

Bluecat *Looking forward to the weekend*

 

Birthdaycake and Cookies

image135
Nu ska jag äta födelsedagstårta med barnen :-)
Ses imorgon!

Bluecat *Happy!*

Lacroix Collection @ LaRedoute

Christian Lacroix samarbetar med La Redoute och har släppt lite nya plagg & saker :-)
image133image134
Gillar den här läckra klänningen & väskan! :-)

Bluecat

H&M Spring/Summer cathalogue is in my hands!

Fick hem den i brevlådan idag :-) Nu ska det bläddras o så småningom shoppas ;-)
image132
Bluecat

Goodnight Lovers in the world

Är jättetrött! Tog ett långt varmt bad eftersom jag känner att jag börjar bli sjuk igen. det hjälpte tyvärr inte så nu dricker jag örtte och hoppas på det bästa. Den här gången är det bihålorna som gör ont så jag känner mig lite deppad...när fasen skia man få bli frisk igen? Till våren? Ska trösta mig med att surfa runt och fönstershoppa...

 
Depeche Mode - Goodnight lovers

Bluecat *Starting to become ill - again :-(*

Björn Gustafssons audition till Parlamentet

God förmiddag!

Tänkte göra er lite glada idag på förmiddagen och ge er en kortis til med min favvo - Björn Gustafsson :-D

Kram!

Blucat *Hugs the world today*

Light Shadows

image131
Dessa vackra lampor -Light Shadows - kommer från Orrefors! Designed by: Ingegerd Råman.
Priset? Vill man inte ens tänka på men de är nog inte billiga..."Pris på förfrågan" hos http://www.scandinaviandesign.com

Bluecat *dreaming about Light Shadows*

Give it to me!

Nu är jag tillbaka hemma igen efter en sushimiddag på Ikki (Kungshallen). Var hur gott som helst! Vi beställde en 30-bitars sushi + en stor Bentolåda till hela familjen och åt så mycket att det känns som att magen står i 7 hörn. Så...en glömd dator på jobbet (som jag behöver för att jobba hemma imorgon bitti) blev en trevlig middag på stan en trist och grå måndag...så kan det gå!:-)


Timbaland - Give It To Me

Bluecat *Had a sushi dinner*

Söt Make-upväska från Eleven.se


Hittade denna söta makeupväska hos Eleven.se idag under lunchsurfningen!
Bra pris också tycker jag :-) 149 kr
Borde inte shoppa med tanke på att jag har väääldigt lite pengar denna månad men iaf :-)
Eyeko Make-up väska 1
Funderar på att köpa en tång också, någon som har bra tips på varmluftsborstar?

Bluecat *Shopping on*

Goodnight and sleep tight!

Time to sleep!
Hoppas ni får en bra helg alla! Själv ska jag ta ett lååångt bad nu o sen sova -är helt ledbruten efter en lå ng promenad på dagen med shopping & skruvandet av byrån på eftermiddagen/kvällen.

Ses snart!

Bluecat

Bob the Builder...

En sån här byrå har jag lyckats skruva ihop idag...tog sjukt lång tid men nu har jag MASSOR av lådor att stoppa ner grejjerna i! Börjar arta sig faktiskt :-) Känner mig iofs helt ledbruten men nu är det gjort!
image129
Bob the Builder... ;-)


Bluecat *Working hard*

Shopping books & Animé in a rainy Stockholm

Var ute på stan o shoppade loss på bokrean - blev en bok om Samurajernas historia, några deckare och en bok om Asiatisk konst (ja, jag är lite Asienfixerad). Köpte en CD kurs i Japanska (inte på rea tyvärr!) inför Japanresan i December. Kan vara bra att kunna liiite mer Japanska än de enkla ord jag kan nu...

Shoppade Animé också! My neighbour Totoro av Miyazaki :-) Ska se den ikväll om jag hinner...har en IKEA byrå att skruva ihop också...
Nedan en trailer på den, återkommer med en recension;

I iPoden idag;

Secondhand Serenade - Your Call

Bluecat *loves Secondhand Serenade* <3

The Black Parade & Musicfestival

Idag såg jag på melodifestivalen del 4 ... var (som vanligt numera?) en hel del dåliga låtar men ajg måste säga att jag gillar Linda  skarpt! Hon utstrålar sån energi och det syns på henne att hon har KUL och är det något jag gillar så är det att se folk som gillar det de gör - oavsett vad. Så denna vecka tycker jag att rätt låtar vann - fast som vanligt var Björn Gustavsson helt oslagbart rolig...


The Black Parade - My Chemical Romance (Manga pics)

Japp - de rockar!
:-)

Bluecat * Still a musicfreak*

RSS 2.0