Äntligen fredag & film!

Fredagar är den överlägset bästa dagen på hela veckan. Man har jobbat färdigt för veckan, har en lång skön helg framför sig och det bästa av allt är att man har en sovmorgon att se fram emot! Fredagkvällar är också speciellt. Vi har alltid samma ritualer - chips, dip och film.

Utan fredagsfilmerna skulle jag inte ha sett någon film över huvudtaget - hur ofta hinner man gå på bio när man har familj?  Typ aldrig, om man undantar barnfilmerna. Vi var på Shrek 3 premiär förra helgen, totalt utan förväntningar för min del - hur bra kan del 3 vara? Svaret är att den faktiskt var riktigt rolig. Roligare än 2an och bättre än några av de skitfilmer som gått upp på bio för vuxna de senaste åren (ingen nämnd ingen glömd).

Men ändå...en fredag utan film är som julafton utan gran. Faktiskt skulle jag kunna sträcka mig så långt som att påstå att utan fredagsfilmerna skulle mitt liv kännas väääääldigt tråkigt. Det bästa med att det är höst (snart officiellt också) är inte bara att man kan läsa alla böcker utan dessutom att man totalt utan dåligt samvete kan sätta sig i soffan med chipsskålen (beach 2008 känns låååångt bort!) och sträcktitta sig igenom den ena fantastiska filmen efter den andra!

Bluecat

image22

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0